Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
 
Purina Logo
 

PÄIVITTÄINEN ANNOSLASKURI

Kokeile tätä helppokäyttöistä työkalua, josta saat tarkan suosituksen lemmikillesi annettavasta ruokamäärästä.

Pro Plan -pakkausten takaa löytyvä ruokintataulukko on hyvä lähtökohta, kun mietitään teoreettisen keskivertokissan tai -koiran ruokintamääriä. . Kun syötät lemmikkisi tiedot laskuriin, pystymme antamaan sinulle paremmin omiin tarpeisiisi sopivan suosituksen. Älä siis ylläty, jos tulos ei täydellisesti vastaa pakkauksen ohjeita. Laskurin tulos sopii lemmikillesi paremmin.
Jotta lemmikkisi pysyisi ihannepainossaan, lisää tai vähennä päiväannosta koirasi tai kissasi aktiivisuustason, fyysisen kunnon ja yksilöllisten tarpeiden mukaan. Seuraa lemmikkisi terveyttä käyttämällä sitä säännöllisesti eläinlääkärissä.”

VALITSE TUOTTEESI

 
 
 
 
 
 
 
 
 

LEMMIKIN PROFIILI

RODUN KOKO

 
 
 

IKÄ

 

 

Paino

 

 

ELÄMÄNTYYLI

Aktiivisuustaso

 
 
 

Leikattu

 
 

VIKTHANTERING

 
 

Tulos koostuu laskelmista, jotka perustuvat tiettyihin ikään, painoon ja elämäntyyliin liittyviin oletuksiin. Tarkempia tietoja saat eläinlääkäriltäsi.

*Huomaathan, että kaikki tällä sivulla mainitut Purina® Veterinary Diets ‑tuotteiden merkinnät viittaavat mainituista terveysongelmista kärsivien koirien (tai kissojen) ravitsemukselliseen tukeen, eivätkä ne korvaa lääketieteellistä hoitoa. Eläinlääketieteellistä ruokavaliota tulee aina käyttää eläinlääkärin valvonnassa.