Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
 
Purina Logo
 

DAGLIG UTFODRINGS-/ FÔRINGSKALKYLATOR

Testa det här verktyget som är enkelt att använda, för att få en rekommendation om vilken mängd foder du bör ge ditt sällskapsdjur.

Utfodringsguiden/fôringsguiden på baksidan av en Pro Plan-förpackning/pakke är riktlinjer/retningslinjer för dagliga utfodringsmängder för en teoretiskt genomsnittlig hund eller katt. När du skriver in informationen om din hund eller katt i denna kalkylator kan vi ge dig en mycket mer personlig rekommendation. . Bli inte överraskad om resultatet du får inte matchar förpackningen/pakken exakt – kalkylatorns resultat är bättre anpassat efter din hund eller katt.
För att hjälpa din hund eller katt att behålla en slank och hälsosam/sunn kropp ska mängden anpassas/tilpasses efter din hunds eller katts aktivitetsnivå, fysiska kondition och individuella behov. För att hålla koll på ditt husdjurs hälsa/sundhed bör du besöka en veterinär/dyrlæge regelbundet/regelmessig

VÄLJ PRODUKT

 
 
 
 
 
 
 
 
 

SÄLLSKAPSDJURETS PROFIL

RASENS STORLEK

 
 
 

ÅLDER

 

 

Vikt/Vekt

 

 

LIVSSTIL

Aktivitetsnivå/-niveau

 
 
 

Steriliserad/Kastrerad

 
 

VIKTHANTERING

 
 

Beräkningarna som görs för att få fram resultatet grundar sig på vissa antaganden som har att göra med ålder, vikt och livsstil. Prata med din veterinär för att få det rätt.

*Observera att alla indikationer för PURINA® Veterinary Diets som nämns på den här sidan, gäller för koststöd till en hund (eller katt) i det angivna tillståndet och utesluter inte en lämplig medicinsk behandling. Veterinärkosten bör användas under tillsyn av en veterinär.